Hvorfor vælge mig…

Jeg har i mange år beskæftiget mig med ledelse og coaching og har en både bred og dyb erfaring. Min tilgang er altid at bygge videre på de ressourcer, du allerede har. Sammen skaber vi et fortroligt rum med plads til kreativitet, udvikling og læring. Prøv en coaching-session med mig og oplev hvilken forskel det gør for din personlige udvikling og mødet med verden.

Jeg bor sammen med min mand Thomas i Lyngby, tæt ved Dyrehaven, nord for København. Jeg er bankuddannet og har gennem karrieren været ansat i forskellige pengeinstitutter.  Primært har jeg beskæftiget mig med ledelse på forskellig plan og derudover med formidling og kommunikation. Jeg brænder for at åbne døre og se muligheder for mennesker. Hjælpe dem til at opnå deres fulde potentiale og gå efter drømmene.

Gennem min professionelle karriere, har jeg altid beskæftiget mig med mennesker, deres udvikling og samspil med hinanden. Det betyder, at jeg trækker på en bred erfaring indenfor ledelse, undervisning og støtte til personlig udvikling. 

I mit private liv er værdier som ærlighed, engagement, positivitet og troværdighed vægtet højt. Som person er jeg meget i balance med mig selv, vægter et godt og sundt liv i tæt samspil med mine nærmeste.

Opsøg glæden, dyrk dine venskaber og nyd den kæmpe gave, som livet er.

Gitte Bahnson