En helt særlig samtale…..med et specielt formål

Coachingsamtalens formål er at skabe handling og fremdrift samt en dyb og varig læring.En helt særlig samtale…
Kunne du tænke dig at opleve en helt særlig form for samtale – hvor fokus alene er på dig og på de ting du gerne vil opnå? Det kan være karrieremæssigt, personligt eller i dine relationer med andre mennesker.

Kunne du tænke dig at blive mere afklaret i forhold til, hvad der i virkeligheden er allermest vigtigt for dig?

Kunne du tænke dig at have din egen ”personlige træner”, der hjælper dig med at afklare din målsætning og med at holde kursen frem mod målet?

Sådan en samtale er coachingsamtalen.

…..med et specielt formål
Coachingsamtalens formål er at skabe handling og fremdrift samt en dyb og varig læring. Det gør samtalen anderledes end alle andre former for samtale – formålet er ikke at forklare, informere, korrigere eller underholde, men at skabe handling og sikre læring. Læringen er livsvarig og bliver en del af dig og din unikke måde at være på.

Coachingsamtalen tager altid sit udgangspunkt i at ”udforske” en nuværende situation med det formål at skabe bevægelse – handling – hen imod en ny og mere ønskelig situation. Undervejs lærer du af processen, både når tingene lykkes, men også, når det måske ikke lige går som planlagt – deri kan den største læring faktisk ligge. Det er læringen, der gør forandringen mulig og forankrer den. Det er også læringen, der skaber nye ressourcer, udvider dine muligheder og giver dig større styrke til at håndtere forandringer.

Coaching kan både bruges til at blive mere afklaret omkring en konkret problemstilling eller et konkret valg, du står overfor…….men kan lige så vel – og det er nok her, du virkelig vil opleve, at tingene rykker på det personlige plan – til at blive mere bevidst om personlige værdier og hvordan de skal komme til udtryk, f.eks. karrieremæssigt, i relationerne til familie og venner og i forhold til dine øvrige valg i livet.

“Jeg er blevet meget mere bevidst om mine værdier, og så er det lettere at leve efter dem”

Citat fra coachee 2018

“For mig har coaching været med til at sætte fart på min personlige udvikling og handling på mit lederskab.

Jeg er blevet mere bevidst på mine udviklingspunkter og coaching giver mig plads til refleksion i en travl hverdag.”

Citat fra coachee 2020